И кво?

01 am, без някакви си 2 минути, а на мен не ми се спи, макар, че се чувствам доста уморен от тези 2 дни, в които преместихме 2/3 от апартамента из останалата част, докато направим едно освежаване с латекс и прочие. Стана яко, между другото. Сигурно ще им хареса на хората, които така или иначе не каня вкъщи. Сутринта ще видя зор докато се самоизритам от леглото, но кво толкова, няма да е за първи път.

Кой си и за какво се бориш? Какъв ми е мотивът да се занимавам с теб, да се боря за твоето внимание, да седя и да ти слушам глупостите, а ти на моменти да ми се извиняваш, че ме занимаваш, макар да ти се говори с някой, щото ти е писнало цяла вечер да слушаш гаджето си, което не обичаш, да ти обяснява колко тегав ден в офиса е имал. Какво въобще правите с такива хора ?

Мъчат ме някакви пост-екзистенциални въпроси. Или направо са си екзистенциални.

Харесваш някой, искаш го до себе си, ама той тебе – не. Повтаряте, накрая ти писва, сгъваш цирка и изчезваш яко дим, а на него му става тъпо, защото е осъзнал, че бърка, срамът му е отврат, но го носи като фрак. Repeat. Имаш си 2-3 приятелчета, дето като сгазите лука си набивате шамарите един на друг, за да се освестите и да слезете на земята. Понякога, обаче, толкова здраво сгазваш лука и толкова се размирисва, че колкото и десен прав-ляв прав-ъперкът да получиш, нищо не те сваля на земята и продължаваш да си мислиш глупости, според твоите 2-3ма-дето-ти-набиват-шамарите, а според тебе – този човек е смисълът на живота ти.

И кво?

Напоследък нищо конструктивно тук, но нормално, в главата ми напоследък има всичко, но не и ред и смисъл.

Тук не говоря за мен, вече казах достатъчно за себе си по темата, сякаш. А може би не. Просто е 9 минути след 01 am и дори не знам защо го публикувам това, но все тая.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s